Clean the shrimp and rinse.
Очистите креветки и промойте.
Mix soy and oyster sauce with lime juice and sugar. Taste and, if necessary, adjust the taste by adding one of the ingredients. Marinate the shrimp in the resulting sauce.
Смешайте соевый и устричный соус с соком лайма и сахаром. Попробуйте, при необходимости отрегулируйте вкус, добавив один из ингредиентов. Замаринуйте креветки в полученном соусе.
Place the marinated shrimp in the sauce on wooden skewers and bake in the oven preheated to maximum in the grill mode for 4 minutes, if necessary, turn them over during baking.
Замаринованные креветки в соусе наденьте на деревянные шпажки и запекайте в разогретой до максимума духовке в режиме гриля в течение 4 минут, при необходимости во время запекания переверните их.
Serve shrimp skewers hot, with vegetables and herbs.
Подавайте шашлык из креветок горячим, с овощами и зеленью.