Peel and finely chop the onion. Separate the meat from the bones. Peel the carrots and cut into small cubes.
Почистите и мелко нарежьте лук. Отделите мясо от костей. Почистите морковь и нарежьте на мелкие кубики.
Pour some water and put all the ingredients in the pressure cooker, close the lid tightly and cook for 90 minutes on low heat.
Налейте немного воды и положите все ингредиенты в скороварку, закройте плотно крышку и готовьте 90 минут на маленьком огне.
Turn off the heat and leave the pressure cooker for another 30 minutes, this way the meat will simmer.
Отключите огонь и оставьте скороварку еще на 30 минут, таким образом мясо будет томиться.
Check the dish for readiness; if it is still not ready, simmer for another 10 minutes.
Проверьте блюдо на готовность, если оно все еще не готово, то томите еще 10 минут.
Serve with fresh bread.
Подавайте со свежим хлебом.