Peel and grate the carrots on a fine grater. Peel and finely chop the onion. Preheat the oven to 180 degrees.
Почистите и натрите на мелкой терке морковь. Почистите и мелко нашинкуйте лук. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Mix butter with a couple of tablespoons of chicken broth in a saucepan and simmer the onion in this mixture until golden.
Смешайте в сотейнике сливочное масло с парой ложек куриного бульона и тушите лук в данной смеси до золотистости.
Place the carrots on top of the onions and pour in a couple more spoons of broth. Reduce heat, cover with a lid and simmer the vegetables for 3-5 minutes.
Выложите поверх лука морковь и полейте еще парой ложек бульона. Убавьте огонь, накройте крышкой и томите овощи 3–5 минут.
Place vegetables at the bottom of the pot, add buckwheat and pour in the remaining broth.
На дно горшка выложите овощи, насыпьте гречку и залейте оставшимся бульоном.
Cover the pot with a lid and place in the oven for 50 minutes. 10 minutes before readiness, stir the contents of the pot and send it to bake.
Накройте горшок крышкой и отправьте в духовку на 50 минут. За 10 минут до готовности перемешайте содержимое горшка и отправьте его выпекаться.
Add mayonnaise and cheese 10 minutes before readiness for a spicy crust.
Добавьте за 10 минут до готовности майонез с сыром для пряной корочки.