Open the canned food. Rinse the millet in several waters. Peel and wash the vegetables. Cut the potatoes into small cubes, grate the carrots on a grater with a large blade. Remove the seeds from the pepper and cut it into strips. Finely chop the onion and dill. Break the eggs into a bowl and beat with a fork.
Откройте консервы. Пшено промойте в нескольких водах. Почистите и помойте овощи. Картошку нарежьте мелким кубиком, морковь натрите на тёрке с крупным лезвием. Из перца удалите семена и нарежьте его соломкой. Репчатый лук и укроп мелко нашинкуйте. Яйца разбейте в пиалу и взболтайте вилкой.
Fill a saucepan with water, put it on the fire and bring to a boil. Place potatoes and millet into boiling water. Cook for approximately 25 minutes.
Наберите в кастрюлю воду, поставьте ее на огонь и доведите до кипения. В кипящую воду опустите картошку и пшено. Варите примерно 25 минут.
Heat the oil in a frying pan, place the onion in it. Fry for 2 minutes over medium heat. Add carrots and peppers to the onions and fry for another 5 minutes.
Разогрейте масло в сковороде, опустите в него лук. Жарьте 2 минуты на среднем огне. Положите к луку морковь и перец и жарьте еще 5 минут.
Place in a pan with millet and potatoes, sprat and frying. Salt and pepper to taste. Place bay leaf. Cook for 10 minutes.
Положите в кастрюлю с пшеном и картошкой, кильку и зажарку. Посолите и поперчите по вкусу. Положите лавровый лист. Варите 10 минут.
Pour the beaten eggs into the soup, quickly stirring the soup with a spoon. Cook for 2 minutes. Pour in lemon juice and add dill. Cook for 1 minute.
Влейте в суп взбитые яйца, быстро перемешивая суп ложкой. Варите 2 минуты. Влейте сок лимона, и положите зелень укропа. Варите 1 минуту.
Before serving, pour the fish soup into bowls and garnish with green onions.
Перед подачей, разлейте уху по тарелкам и украсьте зелёным луком.