Peel and wash the vegetables. Cut the potatoes into cubes. Chop the onion and parsley. Cut the cabbage into small strips. Grate the carrots on a coarse grater.
Почистите и помойте овощи. Картошку нарежьте кубиками. Лук и петрушку нашинкуйте. Капусту нарежьте мелкой соломкой. Морковь натрите на крупной терке.
Pour water into a saucepan and bring to a boil. Place potatoes in boiling water. Pour oil into a frying pan, fry the onions and carrots, then transfer to the soup.
Налейте в кастрюлю воду, доведите до кипения. Опустите в кипящую воду картошку. Налейте в сковороду масло, обжарьте лук и морковь, затем переложите в суп.
After 5 minutes, add cabbage to the pan with the vegetables. Bring to a boil and cook until the cabbage and potatoes are done. After this you can add salt to taste. Remove the pan from the heat and let the soup simmer for 10 minutes, covered.
Через 5 минут всыпьте в кастрюлю к овощам капусту. Доведите до кипения и варите до готовности капусты и картофеля. После этого можете посолить по вкусу. Снимите кастрюлю с огня и дайте супу настояться 10 минут под крышкой.
Pour the vegetable soup into beautiful bowls and garnish with chopped parsley.
Разлейте овощной суп по красивым тарелкам и украсьте рубленой зеленью петрушки.