Beat the pork into thin layers. Peel the gooseberries from twigs and tails and finely chop the berries. Preheat the oven to 200 degrees.
Отбейте свинину в тонкие пласты. Очистите крыжовник от веточек и хвостиков и мелко нарежьте ягоды. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Collapse the meat in your hand and place it in the pan. Add salt and pepper to taste. Fry until golden brown.
Обваляйте мясо в руке и отправьте на сковороду. Добавьте соль и перец по вкусу. Обжарьте до золотистой корочки.
Add gooseberries, sugar and a couple of tablespoons of water to the saucepan. Bring to a boil over high heat and reduce heat to medium, simmer for 5 minutes.
Добавьте в сотейник крыжовник, сахар и пару ложек воды. Доведите до кипения на сильном огне и уменьшите огонь до среднего, варите 5 минут.
Add cream to gooseberries and cook for another 3 minutes.
Добавьте к крыжовнику сливки и варите еще 3 минуты.
Place the fried chops in a baking dish. Place the berries from the sauce on the meat. Pour the remaining sauce into the mold.
В форму для запекания выложите обжаренные отбивные. На мясо выложите ягоды из соуса. Остатки соуса залейте в форму.
Place the baking dish in the oven and bake for 30 minutes.
Отправьте форму для выпекания в духовку и запекайте 30 минут.
Sprinkle the finished dish with herbs.
Посыпьте готовое блюдо зеленью.