Peel the onion and chop it. Line a baking sheet with parchment paper.
Лук очистите от шелухи и нашинкуйте. Застелите противень пергаментной бумагой.
Combine flour with salt and water and knead into an elastic dough that does not stick to your hands. Let it rest for at least 30 minutes, covered with a towel. For the filling, add onion, salt and pepper to the minced meat and mix everything well.
Соедините муку с солью и водой и замесите эластичное тесто, не липнущее к рукам. Дайте ему отдохнуть не менее 30 минут, прикрыв полотенцем. Для начинки добавьте в фарш лук, соль и перец и хорошенько все перемешайте.
Roll out the rested dough into a layer and grease it well with butter. Roll it into a roll and cut it into several pieces. Place the preparations in the freezer for 1 hour.
Раскатайте отдохнувшее тесто в пласт и хорошо смажьте его сливочным маслом. Скрутите в рулетик и разрежьте его на несколько частей. Уберите заготовки на 1 час в морозилку.
After an hour, take out the dough, cut it into equal parts and roll out the cakes. Place the filling in the middle of each flatbread and seal into triangles.
Через час достаньте тесто, разрежьте его равные части и раскатайте лепешки. На середину каждой лепешки выкладывайте начинку и защипывайте треугольниками.
Place the samsa on a baking sheet, seam side down, sprinkle with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 200°C for approximately 35-40 minutes.
Выложите самсу на противень швом вниз, посыпьте кунжутом. Выпекайте в разогретой до 200 °C духовке примерно 35-40 минут.
Serve samsa with adjika or other favorite sauce.
Подавайте самсу с аджикой или другим любимым соусом.