Prepare the slow cooker. Boil the water. Peel the vegetables and wash them. Open the can of corn and drain the water.
Подготовьте мультиварку. Вскипятите воду. Почистите овощи и помойте их. Откройте банку с кукурузой, слейте воду.
Cut the potatoes and meat into cubes, chop the carrots into slices. Break the eggs into a bowl and beat with a fork. Cut the fillet into small cubes.
Картошку и мясо нарежьте кубиками, морковь измельчите кружочками. Яйца разбейте в пиалу и взболтайте вилкой. Нарежьте филе маленькими кубиками.
Pour oil into the multicooker bowl. Add potatoes, carrots, corn and meat. Pour hot water, salt and pepper to taste.
Налейте масло в чашу мультиварки. Добавьте картошку, морковь, кукурузу и мясо. Залейте горячей водой, посолите и поперчите по вкусу.
Cook in the “Stew” mode for 70 minutes. Pour in the beaten eggs, add bay leaf and parsley. Cook on the same mode for 15 minutes.
Готовьте в режиме «Тушение» 70 минут. Влейте взбитые яйца, положите лавровый лист и петрушку. Варите на том же режиме 15 минут.
Pour the aromatic, sunny soup into bowls and serve hot.
Разлейте ароматный, солнечный суп по тарелкам и подайте к столу горячим