Wash and dry the tomatoes and lettuce. Boil the eggs until tender, cool and peel them.
Помидоры и листья салата помойте и обсушите. Яйца отварите до готовности, остудите и очистите от скорлупы.
Cut the chicken carpaccio into thin slices, cut the tomatoes into halves, and the eggs into halves. Tear the lettuce leaves coarsely.
Куриное карпаччо нарежьте тонкими слайсами, помидоры разрежьте на половинки, яйца — на половинки. Листья салата крупно нарвите.
Mix olive oil with lemon juice in a bowl, add salt and pepper.
Смешайте в миске оливковое масло с лимонным соком, посолите и поперчите.
Place a bed of lettuce leaves on a plate, place tomatoes, eggs and slices of carpaccio on top in strips.
На тарелку выложите подушку из листьев салата, сверху полосками уложите помидоры, яйца и слайсы карпаччо.
Pour the prepared dressing over the salad.
Полейте салат готовой заправкой.