Peel the eggplant, garlic and cut everything into small cubes. Remove seeds from chili and chop finely. Fry pine nuts in a dry frying pan until golden brown. Finely grate the cheese. Wash and finely chop the cilantro. Prepare your blender.
Очистите баклажан, чеснок и нарежьте все мелкими кубиками. Очистите чили от семян и мелко порубите. Кедровые орехи обжарьте на сухой сковороде до золотистой корочки. Мелко натрите сыр. Промойте и мелко порубите кинзу. Подготовьте блендер.
Fry the eggplant and garlic in heated olive oil until golden brown, cool.
Баклажан и чеснок обжарьте на разогретом оливковом масле до золотистой корочки, остудите.
Combine eggplant and garlic mixture with cilantro, soy sauce, sugar, chili, black pepper, paprika, pine nuts and cheese. Grind everything using a blender.
Соедините смесь баклажана и чеснока с кинзой, соевым соусом, сахаром, чили, черным перцем, паприкой, кедровыми орехами и сыром. Измельчите все с помощью блендера.
Fry slices of Borodino bread in butter, then place the eggplant appetizer on crusty bread and serve.
Обжарьте ломтики бородинского хлеба на сливочном масле, затем выложите баклажанную закуску на хрустящий хлеб и подавайте.