Prepare the dishes. Rinse and soak dried fruits in warm water for 15 minutes. Rinse the rice thoroughly in several waters until the water is clear. Prepare all ingredients as listed in the recipe.
Подготовьте посуду. Промойте и замочите в теплой воде сухофрукты на 15 минут. Рис тщательно промойте в нескольких водах, до прозрачности воды. Подготовьте все ингредиенты по списку в рецепте.
Grease the steamer pan with oil and place the prepared rice on the bottom. Add softened dried apricots and raisins. Pour milk over all ingredients. Add sugar, salt to taste if necessary. Mix well.
Смажьте форму пароварки маслом и выложите на дно подготовленный рис. Добавьте размягченную курагу и изюм. Залейте все ингредиенты молоком. Добавьте сахар, при необходимости, посолите по вкусу. Хорошо перемешайте.
Cook for at least 45 minutes. Don't forget to stir occasionally. After time, add oil. Let it brew a little and you can eat.
Готовьте не менее 45 минут. Не забывайте иногда перемешивать. По истечении времени добавьте масло. Дайте немного настояться и можно кушать.
Place the aromatic rice porridge on beautiful plates and serve.
Разложите ароматную рисовую кашу по красивым тарелкам и подайте к столу.