Crush the garlic cloves and rinse the rice.
Раздавите зубчики чеснока, промойте рис.
Cook the rice in salted water. Fry the garlic in oil over medium heat for 5 minutes. Boil the cabbage for 10 minutes, but do not throw out the water, you will still need it.
Сварите рис в подсоленной воде. Чеснок обжарьте в масле при среднем огне 5 минут. Капусту отварите в течение 10 минут, но воду не выливайте, она еще понадобится.
Place the cabbage in a blender bowl along with the oil and garlic. Add salt and pepper, beat until smooth. Bring the sauce to the desired consistency with the vegetable broth in which the cabbage was cooked.
Отправьте капусту в чашу блендера вместе с маслом и чесноком. Посолите и поперчите, пробейте до однородности. Доведите соус до нужной консистенции овощным бульоном, в котором варилась капуста.
Place rice on a plate and top with cabbage sauce. Serve sprinkled with chopped green onions.
Выложите на тарелку рис, сверху положите капустный соус. Подавайте, посыпав измельченным зеленым луком.