Rinse the bulgur in cold water, drain in a colander. Wash and dry the shins. Peel the onion and cut into half rings. Preheat the oven.
Промойте булгур в холодной воде, откиньте на дуршлаг и дайте стечь воде. Голени помойте и обсушите. Лук почистите и нарежьте полукольцами. Духовку нагрейте.
Sprinkle the prepared drumsticks with spices, salt and pepper. Grease a baking dish with oil and pour the bulgur into it.
Подготовленные голени посыпьте специями, солью и перцем. Форму для запекания смажьте маслом и высыпьте в нее булгур.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the onion until golden brown. Place the onion on the bulgur in the form. Place the meat on top of the onion and cover with water. Cover the pan tightly with foil.
На разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте лук до золотистого цвета. Уложите лук на булгур в форму. Сверху на лук положите мясо и залейте водой. Форму накройте плотно фольгой.
Bake in the oven at 180 degrees for 25 minutes. Serve the dish hot, sprinkled with fresh herbs.
Запекайте в духовке при температуре 180 градусов в течение 25 минут. Блюдо подавайте горячим, посыпав свежей зеленью.
The dish can be served with tomato or mushroom sauce and wheat flatbread.
К блюду можно подать томатный или грибной соус, пшеничные лепешки.