Clean the fillet from the veins, cut into 3 portions and beat thoroughly. Finely grate the cheese, peel and finely chop the garlic.
Очистите филе от прожилок, нарежьте на 3 порции и хорошенько отбейте. Мелко натрите сыр, очистите и мелко порубите чеснок.
Combine eggs with cream and stir until smooth.
Соедините яйца со сливками и перемешайте до однородности.
Mix mayonnaise with garlic and cheese, then divide the mixture into 3 parts.
Смешайте майонез с чесноком и сыром, затем разделите массу на 3 части.
Salt and pepper the chicken fillet, spread the mayonnaise mixture on each piece and roll into tight rolls.
Посолите и поперчите куриное филе, выложите на каждую часть майонезную массу и закрутите в плотные рулеты.
Dip the rolls in the creamy egg mixture, bread them in flour and fry in hot vegetable oil until golden brown.
Окуните рулеты в сливочно-яичную смесь, запанируйте в муке и обжарьте на разогретом растительном масле до золотистой корочки.