Peel the onion and garlic. Wash the pepper and remove the core. Preheat oven to 200°C.
Лук и чеснок очистите. Перец помойте и удалите из него сердцевину. Разогрейте духовку до 200°C.
Cut the baguette into slices diagonally 1-1.5 cm thick.
Багет нарежьте ломтиками наискосок толщиной 1-1,5 см.
Cut the ham into thin strips.
Ветчину нарежьте тонкой соломкой.
Finely chop the red onion and bell pepper.
Красный лук и болгрский перец нарежьте мелко.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onions and peppers for 4-5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и перец в течение 4-5 минут.
Cut the pickled cucumber into small cubes, chop the garlic finely, and
Маринованный огурец нарежьте мелким кубиком, чеснок порубите мелко, а
In a deep bowl, combine the fried peppers and red onions, cucumber and garlic. Add mayonnaise.
В глубокой миске соедините обжаренные перец и красный лук, огурец и чеснок. Добавьте майонез.
Stir until smooth.
Перемешайте до однородности.
Place the ham on a piece of baguette.
На кусочек багета выложите ветчину.
Top with pepper and onion filling and then sprinkle with grated cheese.
Сверху выложите начинку с перцем и луком, а затем посыпьте тертым сыром.
Line a baking dish with parchment. Place bruschetta in it. Bake the bruschetta in the oven for 10 minutes.
Форму для запекания выстелите перагментом. Выложите в нее брускетты. Запекайте брускетты в духовке 10 минут.
Decorate the finished bruschetta with herbs. Bon appetit.
Готовые брускетты украсьте зеленью. Приятного аппетита.