Wash and peel the vegetables. Wash the dill, dry and finely chop. Grate the cheese on a coarse grater. Boil the fillet in salted water.
Овощи помойте и почистите. Укроп промойте, обсушите и мелко нарежьте. Сыр натрите на крупной терке. Филе отварите в подсоленной воде.
Cut the boiled chicken fillet and pepper into small strips. Cut the tomato and cucumber into cubes.
Отварное куриное филе и перец нарежьте небольшими полосками. Нарежьте помидор и огурец кубиками.
Cut the onion into thin strips, pour boiling water over it, cool and drain the liquid. In a separate bowl, mix yogurt with salt, pepper and lemon juice.
Лук нарежьте тонкой соломкой, залейте кипятком, остудите и слейте жидкость. В отдельной миске смешайте йогурт с солью, перцем и лимонным соком.
Place all the chopped vegetables in a serving plate, place the meat on top, pour over the prepared dressing and sprinkle with grated cheese and finely chopped dill.
В порционную тарелку уложите все нарезанные овощи, сверху выложите мясо, полейте подготовленной заправкой и посыпьте тертым сыром и мелко нарезанным укропом.
Serve cold or warm immediately after cooking the chicken.
Подавайте в холодном или теплом виде сразу после варки курицы.