Peel and wash the sweet potato. Wash and dry the green onion feathers. Preheat oven and grill.
Батат почистите и помойте. Перья зеленого лука помойте и обсушите. Разогрейте духовку и гриль.
Cut the sweet potato into slices and chop the onion.
Нарежьте батат дольками, а лук измельчите.
Brush the sliced sweet potatoes with olive oil and place on a very hot grill. Fry the sweet potato for about 5 minutes.
Оливковым маслом смажьте нарезанный батат, выложите на сильно разогретый гриль. Батат обжаривайте около 5 минут.
Mix mustard, honey, olive oil, vinegar in a bowl, add salt and pepper. Pour the prepared dressing over the sweet potatoes and toss gently.
Смешайте в миске горчицу, мед, оливковое масло, уксус, добавьте соль и перец. Полейте готовой заправкой батат и аккуратно перемешайте.
Place the salad on a serving plate and sprinkle with green onions.
Выложите салат на порционную тарелку и посыпьте зеленым луком.