Rinse the quinoa, drain in a colander and let the cereal dry. Peel the banana and cut into slices. Wash the peaches and blueberries. Cut the peach into slices, remembering to remove the pit.
Промойте киноа, откиньте на дуршлаг и дайте крупе обсохнуть. Очистите банан и нарежьте кружочками. Персик и голубику помойте. Персик нарежьте дольками, не забыв удалить косточку.
Pour quinoa, sugar into a saucepan, add water, bring to a boil and simmer over low heat for 5 minutes.
Насыпьте в кастрюлю киноа, сахар, залейте водой, доведите до кипения и варите на слабом огне в течение 5 минут.
Add milk and cook until the cereal is ready. Turn off the heat, cover with a lid and let the porridge brew for 10 minutes.
Добавьте молоко и варите до готовности крупы. Выключите огонь, накройте крышкой и дайте каше настояться в течение 10 минут.
Place the porridge in a deep plate, sprinkle flax seeds, chopped fruits and berries on top.
Выложите кашу в глубокую тарелку, сверху посыпьте семенами льна, нарезанными фруктами и ягодами.