Cut the meat into steaks. Peel the ginger and grate it on a fine grater. Preheat the grill.
Мясо нарежьте на стейки. Имбирь очистите и натрите на мелкой терке. Разогрейте гриль.
Lightly pound each piece of chopped pork, add salt and pepper. Fry the meat on both sides in a preheated frying pan with vegetable oil until golden brown. The inside of the meat should be medium rare.
Каждый кусок нарезанной свинины слегка отбейте, посолите и поперчите. Обжарьте мясо с двух сторон на разогретой сковороде с растительным масло до золотистой корочки. Внутри мясо должно быть средней прожарки.
Mix the jam with grated ginger and brush it over each pork steak. Place steaks and sauce on grill and sear for 2 minutes. Serve the meat hot in portioned plates.
Смешайте джем с тертым имбирем и смажьте им каждый свиной стейк. Выложите стейки с соусом на гриль и обжарьте в течение 2 минут. Подавайте мясо горячим в порционных тарелках.
You can serve the meat with a salad of fresh vegetables.
К мясу можно подать салат из свежих овощей.