Rinse the meat and remove any veins.
Промойте мясо и очистите от прожилок.
Cut the beef into small cubes, then chop finely using two wide knives.
Говядину нарежьте мелкими кубиками, затем мелко порубите с помощью двух широких ножей.
Season the resulting minced meat with salt and pepper and mix well.
Полученный фарш посолите, поперчите и хорошенько перемешайте.
Form the minced meat into two tall cutlets.
Сформируйте из фарша две высокие котлеты.
Grease a frying pan with butter and fry the eggs.
Смажьте сковороду сливочным маслом и пожарьте яйца.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the steaks for 5 minutes on each side.
Разогрейте в сковороде растительное масло и жарьте бифштексы по 5 минут с каждой стороны.
Place cooked steaks on a plate, cover with fried eggs and serve.
Выложите готовые бифштексы на тарелку, накройте жареными яйцами и подавайте.