Rub the fish steaks with paprika, salt and pepper and leave to marinate for 10 minutes. Wash the mushrooms and tomatoes and cut into arbitrary pieces.
Стейки рыбы натрите паприкой, солью и перцем и оставьте мариноваться в течение 10 минут. Грибы и помидоры помойте и нарежьте произвольными кусочками.
In a preheated frying pan with vegetable oil, fry the mushrooms until golden brown.
В разогретой сковороде с растительным маслом обжарьте грибы до золотистого цвета.
Cut two squares of foil. Place half of the fried mushrooms on each, and top with marinated fish steaks and tomatoes. Salt them a little and wrap them in foil in the form of an envelope.
Отрежьте два квадрата фольги. На каждый положите по половине обжаренных грибов, сверху уложите замаринованные стейки рыбы и помидоры. Немного их присолите и заверните фольгу в виде конвертика.
Bake fish envelopes in a preheated oven at 180°C for 45-55 minutes.
Запекайте рыбные конвертики в разогретой духовке до 180 °C в течение 45-55 минут.
Serve the fish directly in the foil, opening it and sprinkling the contents of the envelope with fresh herbs.
Подавайте рыбу прямо в фольге, раскрыв ее и посыпав содержимое конвертика свежей зеленью.