Rinse the quinoa thoroughly, place in a pan of salted water, boil until tender for 15-20 minutes, stirring occasionally, then cool. Wash the lettuce leaves and dry them. Wash the fresh cucumber and cut into thin slices. Peel the avocado, remove the pit, and thinly slice the flesh into slices.
Промойте тщательно киноа, переложите в кастрюлю с подсоленной водой, отварите до готовности в течение 15-20 минут периодически перемешивая, затем остудите. Листья салата промойте и обсушите. Свежий огурец помойте и нарежьте тонкими слайсами. Авокадо очистите, удалите косточку, тонко нарежьте мякоть дольками.
Place the quinoa in a deep plate, pour over Teriyaki sauce and lemon juice.
Киноа положите в глубокую тарелку, полейте соусом «Терияки» и лимонным соком.
Place coarsely torn lettuce leaves in a bunch on the quinoa, next to the chopped cucumbers. Next to the cucumber, fan out the avocado slices, then the salmon cut into small pieces.
На киноа уложите крупно порванные листья салата пучком, рядом нарезанные огурцы. Рядом с огурцом выложите веером дольки авокадо, затем нарезанный лосось небольшими кусочками.
Pour the sauce over the poke, sprinkle with lemon juice and sprinkle with sesame seeds. Serve with chopsticks.
Полейте поке соусом, сбрызните соком лимона и посыпьте кунжутом. Подавайте с китайскими палочками.
Serve immediately after cooking.
Подавайте сразу после приготовления.