Pour water over the rice and leave to soak for two hours. Then dry the rice on a napkin and pour it into a separate bowl. Preheat the steamer. Peel the onion and garlic.
Рис залейте водой и оставьте замачиваться на протяжении двух часов. После просушите рис на салфетке и засыпьте его в отдельную миску. Разогрейте пароварку. Лук и чеснок очистите.
Finely chop the peeled onion and garlic and add to the minced meat, then pass through a meat grinder and then add salt and pepper.
Очищенные лук и чеснок мелко нарежьте и добавьте к фаршу, после пропустите через мясорубку и затем посолите и поперчите.
Wet your hands and take a small amount of minced meat, roll it into a ball and roll it in the drained rice.
Смочите руки и возьмите небольшое количество фарша, скатайте шарик и обваляйте его в обсушенном рисе.
Carefully place each ball on the surface of the steamer and leave to cook for 35 minutes.
Аккуратно положите каждый шар на поверхность пароварки и оставьте готовиться на 35 минут.
When every grain of rice rises, it will mean that the dish is ready.
Когда каждая рисинка поднимется, это будет означать, что блюдо готово.
Create hedgehog eyes and noses using dark sesame seeds and place each ball on a lettuce leaf.
Сделайте «ежикам» глаза и нос с помощью темного кунжута и уложите каждый шарик на салатный лист.