Rinse and dry the peppers and herbs. Remove the core from the peppers.
Перцы и зелень ополосните и обсушите. У перцев удалите сердцевину.
Place sweet peppers in a baking dish, sprinkle them with oil and bake in an oven preheated to 200 °C for 20 minutes. Remove the finished peppers, cover with foil and let cool, then remove the foil, remove the skin from the peppers and cut the flesh into large strips.
В форму для запекания положите сладкие перцы, сбрызните их маслом и запекайте в разогретой до 200 °C духовке в течение 20 минут. Готовые перцы достаньте, накройте фольгой и дайте остыть, затем снимите фольгу, уберите с перцев шкурку и нарежьте мякоть крупной соломкой.
Cut the cheese into small slices and fry in a preheated frying pan with olive oil on both sides until golden brown. Place the fried cheese on a paper napkin to absorb excess fat.
Сыр нарежьте небольшими ломтиками и обжарьте в разогретой сковороде с оливковым маслом с двух сторон до золотистого цвета. Жареный сыр положите на бумажную салфетку, чтобы впитался лишний жир.
Place peppers, pitted olives, finely chopped herbs into a deep salad bowl, add salt and pepper and mix well.
В глубокую салатницу выложите перец, маслины без косточек, мелко нарезанную зелень, посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Place a mixture of peppers and olives in a neat mound on a serving plate, place fried cheese on top, sprinkle with sumac and garnish with mint.
На порционную тарелку выложите аккуратной горкой смесь перцев с маслинами, сверху уложите жареный сыр, посыпьте сумахом и украсьте мятой.
You can add arugula leaves and tomatoes to the salad.
К салату можно добавить листья руколы и помидоры.