Cut the cucumbers into slices, sprinkle with salt and leave in a separate bowl for 20 minutes to release the juice. Peel the onion and garlic, cut the onion into small half rings, pass the garlic through a press. Grind the bell pepper into thin strips. Cut the beef into small strips.
Огурцы нарежьте кружочками, посыпьте солью и оставьте в отдельной миске на 20 минут для выделения сока. Лук и чеснок очистите, нарежьте лук небольшими полукольцами, чеснок пропустите через пресс. Болгарский перец измельчите на тонкие полоски. Говядину нарежьте на небольшие полоски.
Heat a frying pan with oil, add beef and turn up the heat. Fry the meat for 20 minutes, then reduce the heat.
Сковороду раскалите с маслом, добавьте туда говядину и усильте огонь. Обжаривайте мясо на протяжении 20 минут, затем убавьте огонь.
Drain the resulting liquid from the cucumbers, add hot pepper, sugar and coriander to them, stir.
Слейте полученную жидкость от огурцов, добавьте к ним острый перец, сахар и кориандр, перемешайте.
Add chopped onion and bell pepper to the cucumber mixture, then salt and stir.
К огуречной смеси добавьте измельченный лук и болгарский перец, затем соль и перемешайте.
Add the prepared beef to the resulting vegetable mixture and stir.
К полученной овощной смеси добавьте готовую говядину, перемешайте.
Season the salad with garlic, then add soy sauce and vinegar. Cover the finished salad with a flat plate and place in the refrigerator for 30 minutes to cool.
Заправьте салат чесноком, затем влейте соевый соус и уксус. Накройте готовый салат плоской тарелкой и поставьте в холодильник на 30 минут для остывания.
Sprinkle the prepared salad with sesame seeds for a nutty flavor.
Посыпьте готовый салат кунжутом для орехового привкуса блюда.