Peel the zucchini, cut in half lengthwise and scoop out the pulp. Peel the onion, garlic and cut into small cubes. Grate the mozzarella on a fine grater. To ensure the cheese shreds well, cool it in the refrigerator for several hours.
Очистите цукини, разрежьте продольно пополам и извлеките мякоть. Очистите лук, чеснок и нарежьте мелкими кубиками. Моцареллу натрите на мелкой терке. Чтобы сыр хорошо натирался, остудите его в холодильнике в течение нескольких часов.
Fry the onion and garlic in heated olive oil until golden brown. Add the sun-dried tomato and fry for another 2 minutes.
На разогретом оливковом масле обжарьте лук и чеснок до золотистой корочки. Добавьте вяленый томат и обжаривайте еще 2 минуты.
Add cream cheese to the ingredients and mix well.
Добавьте к ингредиентам творожный сыр и хорошенько перемешайте.
Stuff the zucchini with the resulting mass, sprinkle with grated cheese and place in the oven for 10-15 minutes.
Начините цукини получившейся массой, присыпьте тертым сыром и отправьте в духовку на 10-15 минут.
Serve the zucchini hot.
Подавайте цукини горячими.