Rinse the rice several times until the water is clear. Sift the cocoa.
Рис промойте несколько раз до прозрачной воды. Какао просейте.
Pour milk into a small saucepan, dissolve cocoa and sugar in it until smooth.
В небольшую кастрюлю вылейте молоко, растворите в нем какао и сахар до однородности.
Add rice to milk and cook over medium heat until it boils. After this, reduce the heat to low and cook for 20-25 minutes until the rice is cooked, stirring occasionally.
Всыпьте рис в молоко и варите на среднем огне пока не закипит. После этого убавьте огонь на минимум и варите в течение 20-25 минут до готовности риса, иногда помешивая.
Serve the porridge hot in individual deep bowls, garnished with fresh berries. Can also be served with banana, apples or dried fruits.
Подавайте кашу горячей, в порционных глубоких тарелках, украсив свежими ягодами. Также можно подать с бананом, яблоками или сухофруктами.