Rinse the chicken, boil, chop finely. Boil the eggs, cool, grate the yolk, cut the white into cubes separately. Pour boiling water over the prunes for 10 minutes, cool, and cut into medium pieces. Wash the cucumber, peel it, cut into cubes. Chop the nuts not very finely.
Промойте курицу, отварите, нарежьте мелко. Яйца отварите, остудите, желток измельчите на терке, белок нарежьте кубиками отдельно. Чернослив залейте кипятком на 10 минут, остудите, нарежьте средними кусочками. Огурец промойте, очистите от кожицы, нарежьте кубиками. Орехи раздробите не сильно мелко.
Place the chicken in the first layer on a serving plate or salad bowl. The second is prunes, the third is cucumber cubes. Place the whites on the cucumbers, and the nuts on the whites. Place the yolk on top.
В сервировочную тарелку или салатник выкладывайте первым слоем курицу. Вторым – чернослив, третьим – кубики огурца. На огурцы выложите белок, на белок – орешки. Сверху разместите желток.
Serve the salad chilled 30-60 minutes after preparation. Add parsley or dill leaves if desired.
Подавайте салат охлажденным спустя 30-60 минут после приготовления. Добавьте листики петрушки или укропа по желанию.