Clean the carcass, remove the entrails and head, rinse well and divide into two fillets. Wash the greens, dry and finely chop. Grate the cheese on a coarse grater.
Тушку почистите, удалите внутренности и голову, хорошо промойте и разделите на два филе. Зелень помойте, обсушите и мелко нашинкуйте. Сыр натрите на крупной терке.
Rub the fish with salt, pepper and chopped herbs.
Рыбу натрите солью, перцем и измельченной зеленью.
Grease a baking dish with oil, place the salmon in it, sprinkle lemon juice on top and pour cream on top.
Форму для запекания смажьте маслом, положите в нее лосося, сбрызните сверху лимонным соком и залейте сливками.
Bake the fish in a preheated oven at 180°C for 30 minutes, remove and sprinkle with cheese, put back in the oven and bake until done. Serve the fish hot sprinkled with fresh herbs.
Выпекайте рыбу в нагретой духовке до 180 °C в течение 30 минут, достаньте и посыпьте сыром, поставьте обратно в духовку и запекайте до готовности. Подавайте рыбу горячей посыпав свежей зеленью.
Serve the baked fish with a fresh vegetable salad. Pour sauce from pan.
Подайте запеченную рыбу с салатом из свежих овощей. Полейте соусом из формы.