Peel and wash the potatoes, onions and garlic. Cut the zucchini, onion and potatoes into small pieces.
Картофель, лук, и чеснок почистите, помойте. Кабачок, лук и картофель нарежьте небольшими кусочками.
In a preheated frying pan with oil, fry the onion and garlic until soft, then add the chopped potatoes and fry for 7 minutes, then add the zucchini and continue frying for another 5 minutes.
В разогретой сковороде с маслом обжарьте до мягкости лук с чесноком, затем добавьте нарезанный картофель и обжарьте в течение 7 минут, после чего добавить кабачки и продолжайте обжаривать еще 5 минут.
Place the fried vegetables in a saucepan with broth, bring to a boil, reduce heat and simmer for about 20 minutes. Remove the pan from the heat and let cool slightly.
В кастрюлю с бульоном выложите обжаренные овощи, доведите до кипения, убавьте огонь и варите около 20 минут. Снимите кастрюлю с огня, дайте немного остыть.
Add salt, pepper, spices, cream to the soup pot and blend with a blender until smooth. Place the puree soup on the fire, bring to a boil, but do not boil.
Добавьте в кастрюлю с супом соль, перец, специи, сливки и взбейте с помощью блендера до однородной консистенции. Поставьте суп-пюре на огонь, доведите до кипения, но не кипятите.
Prepare garlic croutons for the soup and serve the soup, sprinkling it with croutons.
Приготовьте к супу чесночные сухарики и подайте суп, посыпав его сухариками.