Wash the fillet, cut into small pieces. Peel the onion and cut into small rings. Heat the water and add sour cream to it, stir.
Филе помойте, нарежьте на некрупные куски. Лук очистите и нарежьте небольшими кольцами. Воду нагрейте и добавьте к ней сметану, перемешайте.
Heat a frying pan with oil on the stove, add chopped onion and fry until golden.
Сковороду с маслом раскалите на плите, выложите нарезанный лук и обжарьте до золотистости.
Reduce heat slightly and add chicken to onions. Cover with a lid. Wait until all the fillets are almost white and add salt and spices.
Слегка убавьте огонь и добавьте к луку курицу. Накройте крышкой. Дождитесь момента, когда все филе станет практически белым и добавьте соль и специи.
Chop the mushrooms and add to the chicken with onions, stir and leave to simmer for 5-10 minutes.
Нарежьте грибы и добавьте к курице с луком, перемешайте и оставьте тушиться на 5-10 минут.
Add sour cream, previously mixed with warm water. Mix well and simmer for another 8 minutes.
Добавьте сметану, предварительно перемешанную с теплой водой. Хорошо перемешайте и тушите еще 8 минут.
Sprinkle the fillet in sour cream sauce with fresh herbs.
Посыпьте филе в сметанном соусе свежей зеленью.