Cut the meat into fairly large bars or slices. Finely chop the onion and grate the carrots on a medium grater.
Мясо нарежьте довольно крупными брусками или ломтиками. Мелко нарежьте лук и потрите на среднюю терку морковь.
Heat vegetable oil in a deep frying pan and fry the meat on all sides. Add onions and carrots to the meat. Season with salt and pepper. Then add the sauce. Pour in the kvass.
В глубокой сковороде раскалите растительное масло и обжарьте мясо со всех сторон. К мясу внесите лук и морковь. Посолите и поперчите. Затем добавьте соус. Влейте квас.
Simmer for 90 minutes. Then set the meat aside and chop the sauce. Then put the sauce and meat back into the pan, bring to a boil and remove from heat.
Тушите 90 минут. Затем мясо отложите, а соус измельчите. Затем соус с мясом обратно положите в сковороду, доведите до кипения и уберите с огня.
Serve the meat with sauce. If desired, sprinkle with finely chopped herbs.
Мясо подавайте с соусом. При желании посыпьте мелко порезанной зеленью.