Wash the zucchini and cut into small pieces. Peel the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Cut the fish fillet into cubes. Finely chop the dill. Bring the salted pasta water to a boil.
Кабачки помойте и нарежьте на небольшие кусочки. Чеснок очистите. Сыр натрите на мелкой терке. Филе рыбы нарежьте кубиками. Укроп мелко нарежьте. Поставьте подсоленную воду для макарон закипать.
Fry chopped zucchini with peas and garlic in a preheated frying pan, pour in the wine and simmer for 5 minutes.
Обжарьте на разогретой сковороде нарезанный кабачок с горошком и чесноком, влейте вино и тушите 5 минут.
Boil pasta in salted water. Drain the pasta from the water in a colander about 2 minutes before it is ready.
Отварите макароны в подсоленной воде. Откиньте пасту из воды на дуршлаг примерно за 2 минуты до ее готовности.
Grind half of the stewed vegetables in a blender and set aside the other half.
Половину тушеных овощей измельчите в блендере, а вторую половину отложите.
In the frying pan from the sauce, fry the salmon pieces, add pasta and chopped sauce. Stir and simmer the ingredients for 2 minutes.
В сковороде из-под соуса обжарьте кусочки лосося, добавьте макароны и измельченный соус. Перемешайте и тушите ингредиенты 2 минуты.
Serve the pasta with salmon in a serving bowl, topping it with the reserved vegetable sauce, sprinkling with grated cheese and chopped dill.
Подайте пасту с семгой в порционной тарелке, полив ее отложенным овощным соусом, присыпав тертым сыром и измельченным укропом.
To give the dish a special taste and piquancy, add shrimp, dry tarragon and smoked paprika.
Для придания блюду особого вкуса и пикантности добавьте креветок, сухого эстрагона и копченую паприку.