Wash the beef, cut into small pieces. Peel the onion and cut into thin half rings. Wash the chanterelles, peel and cut them.
Помойте говядину, нарежьте небольшими кусочками. Лук почистите, нарежьте тонкими полукольцами. Лисички промойте, почистите и нарежьте.
Heat a frying pan, add vegetable oil. Place the meat and fry thoroughly on both sides. Add onion, fry for 2-3 minutes.
Разогрейте сковородку, добавьте растительное масло. Выложите мясо, тщательно обжарьте с обеих сторон. Всыпьте лук, обжарьте в течение 2-3 минут.
Pour in a little water, salt and pepper the meat. Cover the pan with a lid and simmer the dish for 20-30 minutes.
Влейте немного воды, мясо посолите, поперчите. Накройте сковородку крышкой, тушите блюдо в течение 20-30 минут.
Add chanterelles. Add spices, salt, mix. Cook for another 30 minutes over low heat.
Добавьте лисички. Добавьте специи, посолите, смешайте. Готовьте еще в течение 30 минут на небольшом огне.
Serve the beef with mushrooms hot with your favorite side dish or vegetable salad.
Подавайте говядину с грибами в горячем виде с любимым гарниром или овощным салатом.