Wash the potatoes, peel and cut into small pieces, then puree all the potatoes in a blender. Prepare a deep container for fermentation, treat with alcohol or antiseptic.
Вымойте картофель, очистите и нарежьте на небольшие кусочки, после чего пробейте весь картофель в блендере. Подготовьте глубокую емкость для брожения, обработайте спиртом или антисептиком.
Heat the water to 36 °C, that is, slightly above body temperature. Transfer the potato mixture into a deep container and fill with water. Add the yeast to the potatoes and leave in a warm place under a water seal for 6 days.
Воду подогрейте до 36 °C, то есть чуть выше температуры тела. Картофельную массу переложите в глубокую емкость и залейте водой. Добавьте дрожжи к картофелю и оставьте в теплом месте под гидрозатвором на 6 дней.
After the time has passed, remove the mash from the potato sediment, pour into a clean container, then add winefloc and leave for 6 days.
По истечению времени снимите брагу с осадка картофеля, перелейте в чистую емкость, после чего добавьте винофлок и оставьте на 6 дней.
After 6 days, remove the mash from the sediment, then carefully pour it into a distillation cube, then distill until the temperature in the cube rises to 100 degrees.
По истечению 6 дней снимите брагу с осадка, затем аккуратно перелейте в перегонный куб, после чего перегоните до поднятия температуры в кубе до 100 градусов.
After receiving the raw materials, dilute the future drink to a strength of 26% and then distill again using the “head fraction” selection. Adjust the heat until you get one drop of product per second.
После получения сырья разбавьте будущий напиток до крепости 26% и дальше снова перегоните по отбору «головной фракции». Настройте нагрев до получения одной капли продукта в секунду.
Distill the body of the drink until the temperature in the cube rises to 99 °C. As a result, 10 kg of potatoes should yield 2 liters of drink.
Тело напитка выгоните до повышения температуры в кубе до 99 °C. В итоге из 10 кг картофеля должно получиться 2 л напитка.
Cool the resulting drink in the freezer to -4 °C.
Охладите полученный напиток в морозильнике до температуры -4 °C.
Pour the drink into glasses and garnish with a slice of lime on the side.
Разлейте напиток по рюмкам и украсьте долькой лайма на бортике.