Peel and wash the vegetables. Remove the nut kernels from the shell. Remove the seeds from the pepper. Open the can of beans, drain in a colander and rinse under running water. Prepare the remaining ingredients as listed.
Овощи почистите и помойте. Ядра орехов извлеките из скорлупы. Из перца удалите семена. Откройте банку фасоли, откиньте на дуршлаг и промойте под проточной водой. Подготовьте остальные ингредиенты по списку.
Place the beans in a deep salad bowl. Cut the onion into half rings and add to the beans. Cut the pepper into strips and also place in the salad bowl.
В глубокую салатницу выложите фасоль. Лук нарежьте полукольцами и выложите к фасоли. Перец нарежьте полосками и тоже положите в салатник.
Cut the beef into strips, press the garlic through a press, add everything to the salad bowl. Warm the walnuts in a dry frying pan and, after chopping them with a knife, add to the rest of the salad ingredients.
Говядину нарежьте на полоски, чеснок продавите через пресс, добавьте все в салатницу. Прогрейте грецкие орехи на сухой сковороде, и, порубив их ножом, добавьте к остальным ингредиентам салата.
In a small bowl, mix oil, vinegar, salt and suneli hops. Finely chop the cilantro and parsley and add to the dressing, stir. Combine the dressing with the salad and mix everything well. Place the salad in the refrigerator to steep for 2 hours.
В небольшой миске смешайте масло, уксус, соль и хмели-сунели. Мелко нарежьте кинзу и петрушку и добавьте в заправку, перемешайте. Заправку соедините с салатом и хорошо все смешайте. Уберите салат в холодильник на 2 часа настояться.
Remove the salad from the refrigerator and serve with your main course.
Достаньте салат из холодильника и подайте к столу к основному блюду.