Prepare the dishes. Peel and wash the potatoes, onions and carrots. Wash tomatoes, cucumbers and herbs too.
Подготовьте посуду. Почистите и помойте картошку, лук и морковь. Помидоры, огурцы и зелень тоже вымойте.
Pour water into a saucepan and bring it to a boil. Cut the potatoes into small cubes, carrots into long cubes. Place the chopped vegetables in boiling water. Cook for 7 minutes over medium heat.
Налейте в кастрюлю воду, доведите ее до кипения. Картошку нарежьте мелкими кубиками, морковь — длинными брусочками. Опустите нарезанные овощи в кипящую воду. Варите 7 минут на среднем огне.
Cut the cucumbers into slices and the tomatoes into small cubes. It is better to finely chop the onion. Add the chopped vegetables to the pan. Cook for 5 minutes. Add salt and oil. Cook for another 5 minutes.
Нарежьте огурцы кружочками, а помидоры — небольшими кубиками. Лук лучше мелко нашинковать. Добавьте нарезанные овощи в кастрюлю. Варите 5 минут. Добавьте соль и масло. Варите еще 5 минут.
Pour summer vegetable soup into beautiful bowls, adding sour cream to each serving.
Разлейте летний овощной суп по красивым тарелкам, положив в каждую порцию сметану.