Wash all vegetables and herbs. Remove the core from the pepper and remove the dried flowers from the physalis. Cut the vegetables into small slices, sweet peppers into strips, finely chop the greens.
Помойте все овощи и зелень. У перца удалите сердцевину, у физалисов снимите сухоцветия. Овощи нарежьте на небольшие дольки, сладкий перец соломкой, зелень мелко нарубите.
Mix the oil with lemon juice and finely chopped herbs.
Смешайте масло с соком лимона и мелко нарезанной зеленью.
Place chopped tomatoes, cucumbers, physalis, sweet peppers in a deep salad bowl, add salt and pepper, pour over salad dressing and mix well.
В глубокую салатницу положите нарезанные помидоры, огурцы, физалис, сладкий перец, посолите, поперчите, полейте салатной заправкой и хорошо перемешайте.
Serve in a serving plate, placed on lettuce leaves and garnished with fresh herbs.
Подавайте в порционной тарелке, выложив на листья салата и украсив свежей зеленью.
You can add dark balsamic vinegar to the salad dressing and sprinkle with pomegranate seeds.
К заправке для салата можно добавить темный бальзамический уксус, а также посыпать зернами граната.