Wash the greens and tomatoes and place on paper towels to remove excess moisture. Peel the onion and cut thinly into half rings.
Помойте зелень и помидоры и выложите на бумажные полотенца, чтобы убрать лишнюю влагу. Лук очистите от шелухи и нарежьте тонко полукольцами.
Add wine vinegar, a few tablespoons of water to the chopped onion and stir. Coarsely chop the cilantro with a knife, and cut the tomatoes into slices or halves if you took cherry tomatoes.
К нарезанному луку добавьте винный уксус, несколько ложек воды и перемешайте. Кинзу крупно нашинкуйте ножом, а томаты нарежьте дольками или половинками, если вы взяли черри.
Place tomatoes, cilantro and pickled onions in a salad bowl. Add salt and spices to taste, and season with oil. Mix everything.
В салатник выложите помидоры, кинзу и маринованный лук. Добавьте соль и специи по вкусу, а также заправьте маслом. Все перемешайте.
Complete the salad with parsley, dill and ground coriander. Sprinkle black or white sesame seeds on top.
Дополните салат петрушкой, укропом и молотым кориандром. Сверху посыпьте черным или белым кунжутом.