Rinse the beans and soak overnight. Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes and tomatoes into cubes, grate the carrots on a medium grater, chop the onion and garlic.
Фасоль промойте и замочите на ночь. Овощи помойте и почистите. Картофель и помидоры нарежьте кубиками, морковь натрите на средней терке, лук и чеснок измельчите.
Place the beans in a saucepan, add water, add spices and cook for about 50 minutes. During this time, the beans should become soft.
Выложите фасоль в кастрюлю, залейте водой, добавьте специи и поставьте вариться примерно на 50 минут. За это время фасоль должна стать мягкой.
Heat a frying pan with vegetable oil, add vegetables there and simmer for 10 minutes. Add salt and spices. Place the stewed vegetables in a saucepan with beans, add broth and cook for another 15-20 minutes until tender.
Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите туда овощи и тушите в течение 10 минут. Добавьте соль и специи. Тушеные овощи переложите в кастрюлю с фасолью, добавьте бульон и варите еще 15-20 минут до готовности.
Pour the hot soup into bowls and garnish with fresh herbs.
Горячий суп разлейте по тарелкам и украсьте свежей зеленью.