Wash the cilantro.
Помойте кинзу.
Place chopped cilantro and minced garlic in a separate bowl. Add vinegar, black pepper, adjika and suneli hops to them. Beat until smooth using a pestle.
В отдельную миску положите нарезанную кинзу и выдавленный чеснок. К ним добавьте уксус, черный перец, аджику и хмели-сунели. Перебейте до однородности с помощью пестика.
Add tomato paste to the resulting paste and gently stir the mixture. Add water and salt, then stir again until smooth.
К полученной пасте добавьте томатную и аккуратно перемешайте смесь. Добавьте воду и посолите, затем снова перемешайте до однородной массы.
Place the finished mixture into jars and place in the refrigerator to steep for 2 hours.
Готовую смесь разложите по баночкам и поставьте в холодильник на 2 часа настояться.
Garnish the finished sauce with sesame seeds and serve.
Украсьте готовый соус кунжутом и подавайте к столу.