Prepare the dishes. Peel the tomatoes, eggs and garlic, then wash all the vegetables. Prepare all recipe ingredients.
Подготовьте посуду. Помидоры, яйца и чеснок почистите, затем вымойте все овощи. Подготовьте все ингредиенты по рецепту.
First you need to prepare the dressing. Mash the ricotta with a fork and press the garlic through a press. Add sour cream, olive oil and grind everything well. Add salt if necessary.
Сначала необходимо приготовить заправку. Разомните рикотту вилкой, продавите чеснок через пресс. Добавьте сметану, оливковое масло и хорошо все перетрите. Подсолите при необходимости.
Take a deep plate. Tear the lettuce leaves with your hands and line the bottom of the plate with them. Cut the tomatoes into slices, eggs into halves.
Возьмите глубокую тарелку. Листья салата порвите руками и выстелите ими дно тарелки. Помидоры нарежьте дольками, яйца половинками.
Place tomatoes on lettuce leaves, then eggs. Top with ricotta dressing. Sprinkle the salad with pumpkin seeds. The classic salad with tomatoes and ricotta is ready.
На листья салата уложите помидоры, затем яйца. Сверху залейте заправкой из рикотты. Обсыпьте салат семенами тыквы. Классический салат с помидорами и рикоттой готов.
Serve this amazingly tasty, healthy and bright salad to the table. Which will be appropriate for both festive and everyday meals.
Подайте к столу этот изумительно вкусный, полезный и яркий салат. Который будет уместен как на праздничной, так и на повседневной трапезе.