Cut the fillet into 2 parts, sift the flour along with the baking powder. Prepare a deep fryer or deep frying pan.
Разрежьте филе на 2 части, просейте муку вместе с разрыхлителем теста. Подготовьте фритюр или глубокий сотейник.
Prepare the batter: mix the egg, dark beer, salt and pepper. Add sifted flour with baking powder and mix everything until smooth.
Приготовьте кляр: смешайте яйцо, темное пиво, соль и перец. Добавьте просеянную муку с разрыхлителем и перемешайте все до однородности.
Dip the cod fillet pieces into the batter, then fry in oil until golden brown.
Окуните части филе трески в кляр, затем обжаривайте в масле до золотистой корочки.
Place the finished fillets on paper towels to remove excess fat. Serve with your favorite side dish.
Готовое филе выложите на бумажные полотенца, чтобы избавиться от излишков жира. Подавайте с любимым гарниром.