Wash the meat and cauliflower and cut into small pieces. Peel the onion and cut into small half rings.
Мясо и цветную капусту промойте и нарежьте на небольшие кусочки. Лук очистите и нарежьте на небольшие полукольца.
Heat a frying pan with oil, add cauliflower, meat and onions, add salt, stir and simmer until tender for about 15 minutes.
Сковороду раскалите с маслом, выложите цветную капусту, мясо и лук, посолите, перемешайте и тушите до готовности около 15 минут.
For the sauce, mix sour cream and spices, add to the mixture of vegetables and meat and stir.
Для соуса смешайте сметану и специи, добавьте к смеси овощей и мяса и перемешайте.
Cool the finished dish a little and place in serving plates.
Готовое блюдо немного остудите и выложите в порционные тарелки.
Garnish the finished dish with fresh herbs, such as dill.
Украсьте готовое блюдо свежей зеленью, например, укропом.