Pour boiling water over the duck, scald and rub with salt on all sides. Peel and chop the garlic. Sort the buckwheat and rinse. Preheat the oven.
Облейте утку кипятком, ошпарьте и натрите солью со всех сторон. Чеснок почистите и измельчите. Гречку переберите и промойте. Духовку нагрейте.
Pour hot water over the buckwheat, put on the fire and bring to a boil, then add salt, reduce the heat and cook until the cereal is ready.
Залейте гречку горячей водой, поставьте на огонь и доведите до кипения, затем посолите, убавьте огонь и варите до готовности крупы.
Mix sour cream with salt, pepper, dry adjika and chopped garlic, stir.
Смешайте сметану с солью, перцем, сухой аджикой и измельченным чесноком, перемешайте.
Rub the sour cream sauce over the duck on all sides and inside. Place boiled buckwheat in the duck and secure the belly with toothpicks. Place the stuffed duck in a baking bag, tie both ends and place in the refrigerator for 2 hours.
Натрите сметанным соусом утку со всех сторон и изнутри. Положите в утку отваренную гречку и закрепите брюшко зубочистками. Нафаршированную утку положите в пакет для запекания, завяжите оба конца и уберите в холодильник на 2 часа.
Once the time is up, place the duck in the oven in a baking dish. Cook the duck for two hours at 180 degrees. 20 minutes before cooking, cut the bag so that the duck is browned.
По истечении времени поставьте утку в духовку в форме для запекания. Готовьте утку в течение двух часов при температуре 180 градусов. За 20 минут до готовности разрежьте пакет чтоб утка зарумянилась.
You can add nuts, prunes or sesame to buckwheat for stuffing
В гречку для фаршировки можно добавить орехи, чернослив или кунжут