Soak the peas in water and leave them for at least 2.5 hours. Prepare an airtight container for future porridge.
Замочите горох в воде и оставьте его как минимум на 2,5 часа. Подготовьте герметичную емкость для будущей каши.
Place the soaked peas along with water in a saucepan and put on fire, then cook until thick for about 30 minutes.
Замоченный горох вместе с водой переложите в кастрюлю и поставьте на огонь, после чего варите до вязкости около 30 минут.
After cooking, pour the semolina into the pan with the porridge and stir until a very viscous consistency is obtained.
После приготовления высыпьте манную крупу в кастрюлю с кашей и помешивайте до получения очень вязкой консистенции.
Transfer the porridge to a container and refrigerate overnight.
Переложите кашу в контейнер и поставьте в холодильник на ночь.
At the fishing spot, make small cakes from the resulting porridge and use them as tackle.
На месте для рыбалки слепите из полученной каши небольшие лепешки и используйте как снасть.