Wash and dry the lettuce leaves. Wash the tomatoes and cut into quarters. Boil the eggs and cut in half. Peel the avocado and cut the pulp into thin pieces. Clean the langoustines, remove the intestines, leave only the tails, rinse them and dry them.
Листья салатов промойте и обсушите. Помидоры вымойте и нарежьте на четвертинки. Яйца отварите и разрежьте пополам. С авокадо снимите кожуру, мякоть нарежьте на тонкие кусочки. Лангустины очистите, удалите кишечник, оставьте только хвосты, промойте их и обсушите.
In a preheated frying pan with oil, fry the tails for 1.5 minutes on each side, place on a paper napkin to absorb excess fat.
В разогретой сковороде с маслом обжарьте хвосты по 1,5 минуты с каждой стороны, выложите на бумажную салфетку, чтоб лишний жир впитался.
In a separate bowl, mix olive oil with salt, pepper and vinegar.
В отдельной тарелке смешайте оливковое масло с солью, перцем и уксусом.
Place arugula leaves and lettuce in a serving plate, top with tomato slices, then sliced avocado, halved eggs and fried langoustines. Pour the prepared dressing over the salad and serve immediately.
В порционную тарелку уложите листья рукколы и латук, сверху дольки помидора, затем нарезанный авокадо, половинки яиц и обжаренные лангустины. Полейте салат подготовленной заправкой и сразу подавайте.
To give the salad a spicy note, add mango and chili pepper. Add soy and nut sauce to the dressing.
Для придания салату пикантной нотки, добавьте в него манго и перец чили. К заправке добавьте соевого и орехового соуса.