Wash the vegetables and chop the potatoes into large pieces, cut the onion into half rings, and cut the eggplant and zucchini into thin strips. Boil the potatoes for 15 minutes until half cooked, chop the garlic.
Овощи помойте и измельчите картофель до крупных кусочков, лук разрежьте на полукольца, а баклажан и кабачок-на тонкие полоски. Картофель отварите на протяжении 15 минут до полуготовности, чеснок измельчите.
Heat a frying pan with half the required olive oil, add chopped eggplant, pepper and zucchini and fry for 10 minutes over low heat.
Сковороду раскалите с половиной необходимого оливкового масла, добавьте нарезанные баклажан, перец и кабачок и обжарьте на протяжении 10 минут на небольшом огне.
Mix the second part of the oil with lemon juice, add coriander, cumin and curry, stir.
Вторую часть масла смешайте с лимонным соком, добавьте кориандр, тмин и карри, перемешайте.
Place the potatoes in a baking dish, then add the roasted vegetables and top with the lemon juice and butter gravy. Compact the resulting mixture, then cover with foil and set aside for 30 minutes, checking periodically for doneness.
Уложите картофель в форму для выпекания, затем положите обжаренные овощи и залейте подливкой из лимонного сока и масла. Утрамбуйте получившуюся смесь, затем накройте фольгой и поставьте на 30 минут, периодически проверяя на готовность.
10 minutes before cooking, remove the dish from the oven, sprinkle with grated cheese and place again on the dish to obtain a cheese crust.
За 10 минут до готовности вытащите блюдо из духовки, посыпьте тертым сыром и снова поставьте для получения сырной корочки на блюде.