Wash the squash, dry and cut into thin slices. Grease the pan with oil. Chop the dill and garlic.
Помойте патиссоны, обсушите и нарежьте на тонкие пластинки. Смажьте сковороду маслом. Измельчите укроп и чеснок.
Place them on a heated frying pan. Fry the squash on both sides for 2 minutes. Season the fried squash with pepper and salt. After that, transfer them to a deep container.
Выложите их на разогретую сковороду. Жарьте патиссоны с обоих сторон по 2 минуты. Обжаренные патиссоны поперчите и посолите. После этого переложите их в глубокую емкость.
Layer out. Sprinkle dill and garlic on top. Leave them in the spice container for a while.
Выложите слоями. Сверху посыпьте укропом и чесноком. Оставьте их ненадолго в емкости с пряностями.
Serve warm squash with cold sour cream.
Теплые патиссоны подавайте к столу с холодной сметаной.