Separate the whites from the yolks, sift the flour with baking powder and cocoa. Prepare a springform pan and mixer. Preheat the oven to 180°C.
Отделите белки от желтков, просейте муку с разрыхлителем и какао. Подготовьте разъемную форму и миксер. Разогрейте духовку до 180°C.
Combine the yolks with 60 g of sugar, beat until smooth and put in the refrigerator.
Соедините желтки с 60 г сахара, взбейте до однородности и отправьте в холодильник.
Beat the whites until fluffy. Then, gradually adding the remaining sugar, continue beating the whites until stiff peaks form.
Взбейте белки до пышной пены. Затем, постепенно добавляя оставшийся сахар, продолжайте взбивать белки до устойчивых пиков.
Mix the egg white and yolk mixtures. In several stages, add sifted flour with baking powder and cocoa. Mix gently with a spatula.
Смешайте белковую и желтковые массы. В несколько этапов добавьте просеянную муку с разрыхлителем и какао. Аккуратно перемешайте лопаткой.
Pour the mixture into a mold and place in an oven preheated to 180°C for 40 minutes.
Выложите массу в форму и отправьте в разогретую до 180°C духовку на 40 минут.
Cut into portions and serve.
Нарежьте на порции и подавайте.